Afdrukken

Even voorstellen

op 20 maart 2013.

JosienGraag stel ik mij even aan U voor.
Mijn naam is Josien Veneberg. Ik werd geboren in 1962 in Den Ham.
Na mijn middelbare schooltijd ben ik naar de KLOS gegaan om te leren voor kleuterleidster.

Na mijn studie heb ik 10 jaar op de Immanuël school in Vriezenveen gewerkt. In deze tijd ben ik getrouwd met Erik Veneberg en zijn wij in Wierden gaan wonen. Vanaf 1986 ben ik lid geworden van Vision in Vriezenveen. Daar is mijn liefde voor koordirigent begonnen.

In 1994 ben ik voor het eerst moeder geworden en ben ik gestopt met werken. Ik heb toen samen met anderen het kinderkoor Zingen maakt blij opgericht. Ik heb dit koor 15 jaar gedirigeerd. In deze tijd heb ik een amateur dirigenten opleiding gevolgd in Arnhem. In de tijd die volgde ben ik nog 2 keer moeder geworden.
Mijn liefde voor de koormuziek werd verder aangewakkerd toen ik in 2003 dirigent werd van El Shaddai uit Den Ham. Bij dit koor werk ik veel met projecten.
Momenteel ben ik ook weer werkzaam als leidster bij chr. peuterspeelzaal "Margriet" in Wierden.
Vanaf maart 2013 ben ik begonnen bij Enjoy.

Met veel plezier kom ik elke week naar de repetitie, en proberen we samen (het koor en ik) er een mooie en constructieve repetitie te verzorgen. De sociale factor die een koor vervult mogen we niet onderschatten. Zingen en plezier(Enjoy) hebben met elkaar, gaan tijdens onze repetities hand in  hand.