Nieuws

Afdrukken

Jubileumconcert 10 jaar Enjoy (6-10-2017)

op vrijdag 06 oktober 2017 10:17.

Enjoy heeft haar tienjarig jubileumjaar afgesloten met een feestelijk concert op vrijdag 6 oktober in de Martinuskerk in Markelo.

Bezoekers hoorden deze avond zowel oud als nieuw repertoire. Daarnaast werd er meegewerkt door The Ballad Singers uit Borculo, Wietske en Annemiek Veneberg en Dansschool eMotions.

Afdrukken

10 jaar Enjoy!

op zondag 09 oktober 2016 10:17.

Enjoy bestaat dit jaar 10 jaar en dat is goed gevierd! 
Met steun van de Protestantse kerk Markelo is ruim 10 jaar geleden het koor Enjoy gestart, destijds met 8 leden en met Joke Fransen als dirigent. Ons koor is uitgegroeid naar ruim 20 personen en Josien Veneberg is inmiddels al weer drie jaar onze dirigent.

Afdrukken

Nieuwe fragmenten foto's en video online

op maandag 06 april 2015 12:01.

Er staan een aantal nieuwe songs online. Deze zijn te downloaden op de pagina repertoire en zijn vervolgens af te spelen. Ook hebben we een nieuwe video en foto's geplaatst. De video is een compilatie van 6 nummers gezongen tijdens de Hofkorendag 2015 in Goor. De foto's zijn van het optreden met de band Knapp'n in de Haverkamp.

Afdrukken

Benefietconcert

op dinsdag 16 september 2014 17:28.

Benefietconcert Enjoy

Op zaterdagavond 4 oktober zal Gospelkoor Enjoy haar medewerking verlenen aan een benefietconcert dat wordt georganiseerd door regiokoor “Lechajim” uit Wierden. De opbrengst van het concert zal geheel ten goede komen aan Hospice de Reggestroom in Rijssen.

Afdrukken

Mooie kerstdienst Diepenheim

op woensdag 25 december 2013 17:21.

Gisteravond was Gospelkoor Enjoy te gast tijdens de kerstdienst in de Hervormde kerk in Diepenheim. De kerk zat vol, Enjoy bracht diverse nummers ten gehore waaronder bovenstaand nummer Hark the herald angels sing.

Ook onderstaande nummers werden gezongen:

Wij wensen iedereen Fijne kerstdagen een goede jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2014!